Konfirmation

Konfirmation på Staldknægten

Afhold konfirmation på Dyrehavsbakken. Har I en kommende konfirmand derhjemme, som ønsker at fejre sin konfirmation i skønne omgivelser med plads til sjov og god mad, så er Staldknægten på Dyrehavsbakken et fantastisk valg.

Staldknægten er en hyggelig restaurant med en charmerende beliggenhed, der er perfekt til den store konfirmationsfest. Med en rustik atmosfære og smukke omgivelser i en af Danmarks ældste forlystelsesparker er rammerne sat for en hyggelig dag med masser af sjov og festligheder.

Nyd en lækker 3-retters menu, der er velsmagende og tilpasset efter jeres ønsker. Vores forslag til en festlig menu er en forret med varmrøget laks, der serveres med sprøde asparges, saftige rejer og en frisk dildmayonnaise.

Til hovedret vil der blive serveret en helstegt oksecuvette af Black Angus, serveret med grillede sommerkartofler, mild pebersauce og bagte rødbeder. Til at afslutte middagen vil der blive serveret en lækker chokolademousse med syltede skovbær og vaniljefløde.

Uanset om du planlægger en stor eller lille fest, kan Staldknægten rumme op til 200 siddende gæster og tilbyder fleksible løsninger, der kan tilpasses efter dine ønsker. Så hvis du vil sikre dig, at din konfirmationsfest bliver en succes, så er Staldknægten det helt rigtige valg. Book i dag og glæd dig til en uforglemmelig dag i smukke omgivelser.

2- eller 3-retters menu

Forret 
Varmrøget laks serveret med asparges, rejer og dild mayo.

Hovedret
Helstegt oksecuvette af Black Angus serveret med grillede sommer kartofler,
mild pebersauce og bagte rødbeder.

Dessert
Chokolademousse med syltede skovbær og vaniljefløde

Pris pr. person

2 retters 249,-
3 retters 279,-

Kontakt

Dyrehavsbakken 54-1
2930 Klampenborg
Danmark
Cookies- og PrivatlivspolitikSe kontrolrapport

Åbningstider 

Se bakkens hjemmeside for åbningstider

https://www.bakken.dk/planlaeg-dit-besog/abningstider/

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram