• Hold dit næste selskab hos os

Selskabsmenu

Selskaber min. 10 personer mod forudbestilling min. 3 dage før


 3-retters

Skaldyrs salat, med smør stegte croutoner og urter

Rotisseri stegt fransk landkylling, med trøffel kartoffelmos og frikasse af sæsonens grønt

Hvidchokolade parfait med passionsfrugt coulis og mandelknas

2 Retter kr. 269,-

3 Retter kr. 299,-

Selskaber min. 10 personer mod forudbestilling min. 3 dage før


Luksus 3-retters

Grillet tun med sesam, salat af avocado og syltede radiser, serveret ris chips

Stegt Iberico Presa, (filet af spansk sortfodsgris) med nye kartofler, sæsonens grøntsager og sauce på stegt hønsefond og brunet smør

Tarte au citron, med Italiensk marengs, cremet vaniljeis og bær

Menu pris kr. 399,-

Selskaber min. 10 personer mod forudbestilling min. 3 dage før


Knægten’s 3-retters

Rejecocktail

Rotisseri stegt fransk landkylling serveret med agurkesalat, pommes frittes og hjemmelavet remoulade

Gammeldags æblekage med flødeskum og ribsgele

2 retter kr. 269,-

3 retter kr. 299,-

Hold et selskab på Bakken og få en dejlig aften

Ønsker du at få arrangeret en god aften for et selskab på Bakken?

Så er du kommet til det rette sted. Vi kan nemlig stå for både små og store selskaber og sørge for, at du I får en skøn aften med lækker mad og drikke.

Her på siden kan du læse mere om os, og hvad vi kan hjælpe dig med, så du får arrangeret en dejlig aften.

Et selskab på Bakken med udsigt til Danmarks sjoveste forlystelsespark

På Restaurant Staldknægten er vores lokaler ideelle til selskaber i alle størrelser, og vi laver gerne specialarrangementer efter dit ønske. Ønsker du at holde konfirmation, bryllup eller noget tredje, så kan vi tale om det og se, om vi kan imødekomme dine ønsker.

Se herunder, hvad vi kan tilbyde dig og dit selskab på Bakken.

Børnefamilier er også velkomne – vi har noget for enhver smag

Vi er en hyggelig, stor og åben restaurant placeret i hjertet af Dyrehavsbakken ved den gamle rutsjebane i verdens ældste eksisterende forlystelsespark.

Udsigten på restauranten er betagende, og du er omringet af de hyggeligste omgivelser og den skønneste stemning midt i den sjove forlystelsespark.

Er du taget på en planlagt eller spontan familietur til Bakken, er du velkommen til at besøge os, når sulten melder sig. Vi garanterer, at du ikke er sulten efter besøget.

Har du børn med, er det ekstra billigt for dig at besøge os – vi tilbyder nemlig gratis buffet til børn under 3 år og halv pris for børn under 12 år.

Vi sørger for det hele

Uanset om du vil holde en forretningsfrokost eller festlig begivenhed, så glæder vi os til at se dig og dine gæster og til at hjælpe jer med at få en dejlig dag.

Vi har et personale med stor erfaring i at betjene kunder, som vil sørge for professionel servering i løbet af dagen og en god oplevelse for alle.

Uanset hvornår du besøger os, kan vi servere følgende dagen lang:

  • Dagens kage
  • Kaffe
  • Cocktails
  • Friske fadøl

Vores menukort består af et bredt udvalg af kolde og varme livretter. Derfor er du sikret en god madoplevelse, uanset hvad du foretrækker at spise. Vores madretter er klassiske og passer til alle smagsløg.

Vi vil gøre vores bedste for, at du og dine gæster får den skønneste aften. Har du derfor specifikke ønsker til maden eller andre forventninger, forsøger vi naturligvis at imødekomme dem efter bedste evne.

Ønsker du at booke bord i restauranten, kan du gøre det på vores hjemmeside. Du kan booke en hel time i forvejen. Ønsker du at booke længere ud i fremtiden, er det også muligt – du kan booke hele fem måneder frem.

Vil du gerne bestille bord til mere end otte gæster, skal du kontakte os over telefon. Så sikrer vi, at der er plads til jer, så vi kan planlægge en mindeværdig aften for jer.

Vil du holde et selskab på Dyrehavsbakken? Kontakt os her

Skal du holde et selskab for din virksomhed, familie eller venner? Så er du velkommen til at kontakte os og lave en reservation.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores menukort eller andre henvendelser i forbindelse med vores restaurant – vi står klar til at hjælpe dig bedst muligt, så vi kan sikre dig en god oplevelse.

Du kan ringe til os på telefon 39641906 eller skrive til vores mail kontakt@staldknaegten.dk