Arrangementer

Hold selskab på Bakken og få en dejlig aften

På Restaurant Staldknægten er vores lokaler ideelle til selskaber i alle størrelser, og vi laver gerne specialarrangementer efter dit ønske. Ønsker du at holde konfirmation, bryllup eller noget tredje, så kontakt os så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig.

Børnefamilier er også velkomne - vi har noget for enhver smag

Vi er en hyggelig, stor og åben restaurant placeret i hjertet af Dyrehavsbakken, ved den gamle rutsjebane i Danmarks ældste eksisterende forlystelsespark.

Er du taget på en planlagt eller spontan familietur til Bakken, er du velkommen til at besøge os, når sulten melder sig. Vi garanterer, at du ikke vil være sulten efter besøget.

Hvis du har børn med, har vi også noget for dem. De kan enten vælge mellem udvalgte børneretter eller vores frokost- eller aftenbuffet til børnevenlige priser. Børn under 3 år spiser gratis. 

Hold dit selskab på Staldknægten

Staldknægtens selskabsmenu 
2- eller 3-retter

Forret 
Varmrøget laks serveret med asparges, rejer og dild mayo.

Hovedret
Helstegt oksecuvette af Black Angus serveret med grillede sommer kartofler, mild pebersauce og bagte rødbeder.

Dessert
Chokolademousse med syltede skovbær og vaniljefløde

Pris pr. person

2 retter 249,-
3 retter 279,-

Cocktails på Staldknægten

Vi sørger for det hele

Uanset om du vil holde en forretningsfrokost eller en festlig begivenhed, glæder vi os til at se dig og dine gæster og hjælpe jer med at få en dejlig dag.

Vi har et personale med stor erfaring i at betjene og servicere vores gæster, som vil sørge for professionel servering i løbet af dagen og skabe en god oplevelse for alle.

Uanset hvornår du besøger os, serverer vi følgende hele dagen:

  • Dagens kage
  • Kaffe
  • Cocktails
  • Friske fadøl

Hos Staldknægten kan du nyde vores lækre frokost- eller aftenbuffet. Frokostbuffeten bliver serveret i højsæsonen fra kl. 12-15.30, og aftenbuffeten fra kl. 16.00. Er I mere til tallerkenservering, kan I prøve vores selskabsmenu, som består af en 2- eller 3-retters menu alt efter, hvor mange retter I ønsker. Du kan se, hvad vores selskabsmenu indeholder ovenfor.

Når du besøger Staldknægten, gør vi vores bedste for, at du og dine gæster får en dejlig oplevelse. Har du derfor specifikke ønsker til maden eller andre ønsker, forsøger vi naturligvis at imødekomme dem efter bedste evne.

Hvis du gerne vil bestille bord til mere end 8 gæster, skal du kontakte os telefonisk. Så sikrer vi, at der er plads til jer, så vi kan planlægge en mindeværdig eftermiddag eller aften for jer.

Vil du holde et selskab på dyrehavsbakken?

Skal du holde et selskab for din virksomhed, familie eller venner? Så er du velkommen til at kontakte os og lave en reservation.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores menukort
eller andre henvendelser i forbindelse med vores restaurant – vi står klar til at hjælpe dig bedst muligt, så vi kan sikre dig en god oplevelse.

Du kan ringe til os på telefon 39641906 eller skrive til vores mail kontakt@staldknaegten.dk

Kontakt

Dyrehavsbakken 54-1
2930 Klampenborg
Danmark
Cookies- og PrivatlivspolitikSe kontrolrapport

Åbningstider 

Se bakkens hjemmeside for åbningstider

https://www.bakken.dk/planlaeg-dit-besog/abningstider/

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram