Restaurant Staldknægten

Om Restaurant Staldknægten

Restaurant Staldknægten er en stor og hyggelig restaurant placeret i midten af Dyrehavsbakken. Du finder os lige ved siden af den gamle rutsjebane, hvor vi serverer klassiske danske retter til overkommelige priser, tilsat ekstra god service.

Hos Staldknægten laver vi god, gammeldags dansk mad og kan blandt andet byde på Dyrehavens største schnitzel og vores saftige burger. Derudover har vi altid masser af lækre retter, salater, snacks og desserter i vores store buffet, hvor du med garanti kan finde noget, der behager din og dit selskabs smag – voksne som børn.
Staldknægtens udeområde

Staldknægtens dejlige udeområde

Har du lyst til at nyde din øl, din kaffe eller din saftige burger udenfor, så har Staldknægten et dejligt udeområde med rig mulighed for det. Med en stor åben terrasse og overdækkede borde hele vejen rundt om restauranten kan du finde pladser i både skyggen og i solen.

Derudover står vi altid parat til at rykke rundt på bordopstillingen, hvis nu den ikke passer til selskabets størrelse, både inde og ude.

Hold din fest på Restaurant Staldknægten

Vores fine, lyse lokaler er ideelle til både store og små selskaber. Vi elsker at dække op til fest og vil hjertens gerne sørge for de perfekte rammer, så du og dine gæster får en skøn og fantastisk dag og aften.

Vi afholder både specialarrangementer og traditionelle fester – alt sammen efter dine behov. Vi vil gå langt for at imødekomme dine ønsker, og har du ikke rigtigt gjort dig nogle forestillinger, så skal vi nok komme med en masse ideer og anbefalinger.

Kontakt os 

Har du spørgsmål eller ønsker du at få hjælp til at planlægge din næste fest, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Telefon: +45 39 64 19 06

E-mail: kontakt@staldknaegten.dk

Hvis du ikke kan få fat på os, så prøv på 39 64 31 64

Kontakt

Dyrehavsbakken 54-1
2930 Klampenborg
Danmark
Cookies- og PrivatlivspolitikSe kontrolrapport

Åbningstider 

Se bakkens hjemmeside for åbningstider

https://www.bakken.dk/planlaeg-dit-besog/abningstider/

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram