Firmafest

Hold jeres firmafest eller sommerfest på Bakken

Gør din firmafest eller sommerfest til noget helt særligt hos Staldknægten. Her kan du og dine kollegaer eller venner nyde en skøn aften med en velsmagende 2- eller 3-retters menu, der vil forkæle jeres smagsløg og skabe grundlaget for en dejlig fest.

Start din festlige aften med en forret bestående af varmrøget laks, der serveres med sprøde asparges, saftige rejer og en lækker dildmayonnaise.

Til hovedret kan du glæde dig til at smage en helstegt oksecuvette af Black Angus. Den saftige og møre oksecuvette bliver serveret med grillede sommerkartofler, en mild pebersauce og bagte rødbeder. Det er en velsmagende og klassisk hovedret, der vil tilfredsstille selv de mest kræsne ganer og sikre, at din firmafest eller sommerfest bliver en succes fra starten. Er du vegetar eller veganer, så har vi et alternativ til denne hovedret.

Til at runde middagen af vil I få serveret en lækker og luftig chokolademousse med syltede skovbær og vaniljefløde.

Udover den fantastiske mad kan du også se frem til en hyggelig atmosfære og høflig betjening hos Staldknægten. Personalet sørger for, at du og dine gæster føler jer velkommen og godt tilpas under hele arrangementet, så I kan fokusere på at nyde maden, selskabet og den gode stemning.

Så hvis du ønsker at holde en uforglemmelig firmafest eller sommerfest med en velsmagende 2- eller 3-retters menu, så er Staldknægten det perfekte sted. Lad dig forkæle med god mad og god service, og lad os skabe en mindeværdig aften for dig og dine gæster.

Firmafest på staldknægten

2- eller 3-retters menu 

Forret 
Varmrøget laks serveret med asparges, rejer og dild mayo.

Hovedret
Helstegt oksecuvette af Black Angus serveret med grillede sommer kartofler, mild pebersauce og bagte rødbeder.

Dessert
Chokolademousse med syltede skovbær og vaniljefløde

Pris pr. person
2 retter 249,-
3 retter 279,-

Kontakt

Dyrehavsbakken 54-1
2930 Klampenborg
Danmark
Cookies- og PrivatlivspolitikSe kontrolrapport

Åbningstider 

Se bakkens hjemmeside for åbningstider

https://www.bakken.dk/planlaeg-dit-besog/abningstider/

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram