Picnickurv

Picnickurv fra Staldknægten

Picnickurv fra Staldknægten

På en dejlig sommerdag er picnic i Dyrehaven den perfekte idé. Tag din forudbestilte picnickurv fra Staldknægten med, som er fyldt med lækre retter, med på din picnic i Dyrehaven.

Picnickurven består af 9 retter. Du finder blandt andet en frisk tomatsalat med tre forskellige slags cherrytomater og pesto, krydrede frikadeller på spyd, kartoffelsalat med krydderurter og 6 andre lækre retter, som du kan se nedenfor.

For at gøre din picnic endnu mere behagelig og uden for meget planlægning, er der også servietter, bestik og tallerkener inkluderet i kurven.

Tag på picnic i Dyrehaven 

En solrig dag er den perfekte mulighed for at tilbringe tid i naturen, og en picnic i Dyrehaven er en perfekt måde at gøre det på. Dyrehaven er en smuk og fredelig skov, der er hjemsted for mange forskellige dyr, herunder hjorte og rådyr. Det er det ideelle sted at slappe af, nyde en lækker picnickurv og den smukke natur med dem, du holder af.

Efter at have nydt jeres picnickurv og omgivelserne kan I tage på en dejlig gåtur rundt i skoven og udforske de forskellige stier og steder, som skoven har at byde på. Eller I kan sætte kurs mod Bakken og udforske forlystelser, spil og meget mere. Det er en perfekt måde at tilbringe en eftermiddag på og tage lidt tid til at genoplade og nyde naturen.

Picnickurv

Tomatsalat med 3 slags cherrytomater og pesto

Krydre frikadeller på spyd 

Kartoffelsalat med krydderurter

Fransk tærte med skinke og ost

Land paté med små salater og cornichons

Chorizopølse og fennikel salami 

Comté ost med frisk skåret frugt

Chokoladekage 

Baguette og smør

Med til picnickurven føler der: 
Servietter, bestik og tallerkner
 

Pris pr. person 225,-

Skal minimum bestilles til 2 personer

Bestilling af picnickurv skal ske minimum 3 dage før. 
Du kan bestille kurven via telefon eller mail. 

Kontakt

Dyrehavsbakken 54-1
2930 Klampenborg
Danmark
Cookies- og PrivatlivspolitikSe kontrolrapport

Åbningstider 

Se bakkens hjemmeside for åbningstider

https://www.bakken.dk/planlaeg-dit-besog/abningstider/

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram