Restaurant Staldknægten i hjertet af Dyrehavsbakken

Restaurant Staldknægten byder indenfor til en forrygende oplevelse med raffinerede smage i hjertet af Dyrehavsbakken. Oplev Dyrehavsbakken og slå dig ned ved den store, åbne restaurant, Staldknægten, der med hyggelig stemning og atmosfære byder på exceptionelle smagseksplosioner og madoplevelser ud over det sædvandlige. Med en placering i midten af Dyrehavsbakken ved den gamle rutsjebane oplever du den henrivende stemning, bakken byder på. Vi skaber retter og menuer, der er ultimativ forkælelse til ethvert mad-elskende hjerte, der påskønner kvalitet og uforglemmelige madoplevelser fyldt med spændende, forfinede smage. Dagen lang kan du hos Staldknægten få serveret dagens delikate kage, kaffe, fortryllende cocktails og friske fadøl. Nyd uovertruffen, velsmagende mad samt fortryllende drinks hos Staldknægten.

Teatermenu i forbindelse med cirkusrevyen – En kulinarisk oplevelse

Besøg Restaurant Staldknægten i København og oplev en veludført teatermenu i særklasse med god variation, hvor der er noget til enhver. En fortræffelig samling af ekstraordinære retter, der udgøres af lækre råvarer, der løftes op på et helt nyt niveau. Vi tilføjer et moderne touch til samtlige af vores retter. Vores gæster fortjener delikate, appetitvækkende og smagfulde retter, der forkæler både sind, øjne og ikke mindst smagsløg. Vi stræber efter at fremkalde retter og kompositioner, der appellerer til alle sanser, hvor udtrykket bevares i sin elegante enkelhed.

Lad smagseksplosioner fylde din mund med karakteristiske og velsmagende smage. Lad dine øjne indfanges af generøse farver, og lad dine ører forføres af de sprøde, knasende teksturer. Lyder teatermenuen som noget for dig, kan du bestille den lige her. Du kan vælge mellem 2-retters og 3-retters alt efter, hvad du favoriserer.

Giv dine smagsløg en uforglemmelig kulinarisk oplevelse!

Picnickurv – Intet er hyggeligere end picnic på Bakken

Findes der noget hyggeligere end en picnickurv, der kan nydes udendørs under den åbne, friske himmel? Hos Staldknægten tilbyder vi en forførende picnickurv, du kan medbringe dig i Dyrehavsbakken, og som er fyldt med dejlig, velsmagende mad og naturligvis engangsemballage og -service. Vær opmærksom på at picnickurven skal bestilles minimum tre dage før. Derudover har du mulighed for at tilkøbe drikkevarer, hvad end du foretrækker en delikat øl, vand eller en flaske god, eksklusiv vin.

Picnickurven er en oplevelse, du ikke vil være foruden. Med smagsfulde sammensætninger der forkæler din smagsløg og velanrettede portioner, vil du opleve en picnickurv, der er helt ekstraordinær. Del kurven med en du holder af eller med flere venner samt familiemedlemmer. Minimum antal er to personer for en picnickurv. Læs mere om hvad picnickurven indeholder og bestil her.

Ideelle rammer og smukke omgivelser hos Staldknægten

Staldknægtens unikke og særdeles smukke omgivelser er perfekte til at danne rammen om alle livets begivenheder – store som små. Vi laver gerne specialarrangementer efter dine ønsker, hvad end det handler om firmaarrangement, fødselsdag eller andet. I samarbejde med vores kompetente køkkenteam skræddersyer vi en eksklusiv menu efter jeres præmisser, så du og dine gæster både får et uforglemmeligt arrangement og madoplevelse. Vi har et bredt udvalg af kolde og varme retter på vores menukort, som kan sammensættes efter dine ønsker.

Hos restaurant Staldknægten skræddersyer vi hver enkelt arrangement ud fra dine ønsker og drømme. Uanset hvad du ønsker eller har i tankerne, så vil vi med erfaring, fleksibilitet og kreativitet altid forsøge os på at opfylde dine ønsker på bedste vis.