Stil sulten med en lækker buffet på Bakken

Bakken i Dyrehaven er verdens ældste forlystelsespark. 32 forlystelser og 31 spisesteder er med til at gøre stedet til Danmarks sjoveste forlystelsespark, hvor der er noget for alle aldre.

Men I kan ikke have det sjovt på tom mave. Sulten melder sig højst sandsynligt på et tidspunkt – og der står vi klar til at gribe jer.

Restaurant Staldknægten er en stor, åben restaurant med den hyggeligste stemning og de skønneste omgivelser – vi er nemlig placeret i hjertet af Dyrehavsbakken ved den gamle rutsjebane.

Gæsterne af Danmarks sjoveste forlystelsespark fortjener også den bedste madoplevelse. Er I sultne efter en dag fyldt med sjov og sug i maven, så er I velkomne i vores restaurant.

Vi tilbyder en lækker buffet, som vi lover jer, I ikke går sultne fra. I kan få mere viden om vores menukort her på siden.

Hvorfor vælge en buffet?

Når I går på restaurant, skimmer I sikkert menukortet og vælger det, der tiltaler jer mest – måske det sikre valg, så I får det, der falder i jeres smag. Men det kan være svært at bestemme sig, og ikke alle restauranter kan opfylde jeres ønsker.

Hos Restaurant Staldknægten synes vi ikke, at I skal nøjes. Med en buffet sikres der noget til enhver smag, hvor I ikke behøver at bruge tid på at kigge på et menukort. Det tager kun mere tid fra jeres dag, og derfor mindre tid til forlystelserne.

En buffet er derfor et langt nemmere valg til at stille sulten, både til aftensmad og til frokost.

Med en buffet kan I helt selv vælge ud fra et stort og velsmagende udvalg, bestående af både kolde, lune og varme retter. Smager noget ekstra dejligt? Så tager I blot mere af det.

Fordelene ved at vælge en buffet:

 • I kan spise så meget, I vil
 • I kan finde buffet til både frokost og aftensmad
 • Det er nemmere, hvis I er mange mennesker afsted på én gang
 • I bliver tilbudt et stort udvalg af mere end én ret – og I tager blot mere, hvis det smager ekstra godt

Buffet i børnehøjde

Det er ikke altid let for børn at vælge mad på en restaurant. Der findes ganske rigtigt mange børnevenlige menuer – men ofte har børn brug for visualisering, når det kommer til, hvad de foretrækker at spise.

Har I børn med i vores restaurant, er det ikke et problem for dem at vælge maden – de kan se det hele foran sig fremfor at pege på et menukort.

På Restaurant Staldknægten tilbyder vi derudover gratis buffet til børn under 3 år og halv pris for børn under 12 år.

Måltidet bliver dermed ikke kun lettere at gå til, men også billigere – og smager fantastisk.

Tip: Vi har også ta’ selv-softice med i buffeten, som er et sikkert hit hos børnene.

Vores menu består af mad til enhver smag

Uanset hvad I foretrækker at spise, er vi sikre på, at vi kan tilfredsstille jeres smagsløg med vores buffet, både til børn og voksne.

Vi har forskellige livretter, både kolde og lune – så mon ikke I kan finde noget, I kan lide?

Buffeten består blandt andet af:

 • 3 slags sild
 • 3 kolde anretninger
 • 4 lune anretninger
 • Skøn og frisk salatbar
 • Flere slags ost
 • Kaffe
 • Softice
 • Brød og smør

Book bord online eller kontakt os her

Hvis hele herligheden lyder som noget for jer, er I velkomne til at booke bord på vores hjemmeside eller over telefon. Har I spørgsmål til maden eller andre henvendelser, er I naturligvis også velkommen til at kontakte os.

I kan få fat på os på telefon 39641906 eller på mail kontakt@staldknaegten.dk.

Vi ser frem til at høre fra jer!